Scala Norway leverer grader for sortering av snøkrabbe til MS Harhaug 1

Eier Narve Engeset hadde behov for effektiv og skånsom sortering av snøkrabbe i sin nye produksjonslinje om bord på MS Harhaug 1. I tillegg til sortering var det behov for nøyaktig veiing av snøkrabben under tøffe forhold til havs.

LEVERANSE

Scala leverte med dette en MARELEC MC4/5 marinegrader som en del av produksjonslinjen som ble levert av Bjørdal Industrier AS.

MARELEC MC4 graderen har en kapasitet på opptil 90 clusters per min, og er utstyrt med standard «colleting arms» for sikker og skånsom sortering. MC4 serien til MARELEC har ett hygienisk godt design, produsert i rustfritt stål AISI 316 og med FDA godkjente transportbånd. Veieceller er beskyttet mot overbelastning med tetningsgrad IP68.

Leveransen omfatter også 5 stk. MARELEC W10/30 D4 marinevekter for pakking av krabben før koking. D4 vektene er hermetisk lukket, har robust design og tåler det meste av dårlig vær og store bevegelser.

TAKK FOR SAMARBEIDET

SCALA NORWAY AS takker reder og samarbeidspartner for ordren, men også et godt samarbeid under installasjon og oppstart. Vi ønsker videre båt og mannskap lykke til i et spennende og forhåpentligvis innbringende fiskeri.